Костадин Костадинов определи като меко казано нагло“ изказването на

...
Костадин Костадинов определи като  меко казано нагло“ изказването на
Коментари Харесай

Костадинов пророкува „изненадващи обрати“ в ДПС: Пеевски скоро ще е ,,Господин Никой“

Костадин Костадинов дефинира като „ меко казано безочливо “ изявлението на Делян Пеевски, че е „ отблъскващ пробив в националната сигурност и безспорна неточност „ Възраждане “ да управлява службите. Костадинов подсети, че Пеевски е глобен по листата „ Магнитски “, което основава проблем за партията му.
„ Практиката в България демонстрира, че когато отпред на партия стои лице, санционирано по „ Магнитски “ тази партия не получава единодушие за присъединяване в избори. Така беше с партията на Васил Божков – „ Българско лято “. Пробив в националната сигурност е да имаме ръководител на парламентарна група, глобен по листата „ Магнитски “, който е най-сериозна мярка в Съединени американски щати “, съобщи водачът на „ Възраждане “ пред Българска национална телевизия.
Той добави, че не вижда по какъв начин Пеевски ще стане съпредседател на Движение за права и свободи: „ Твърде евентуално е в идващите седмици, тъй като Конгресът на Движение за права и свободи е в края на февруари, да забележим изнедаващи обрати. И в един миг Делян Пеевски да се трансформира в „ Господин никой “ в личната си партия и в политиката. Опитът да се сътвори суматоха и да се покаже по какъв начин Движение за права и свободи брани с голи гърди евроатлантизмът е смешно “, разясни Костадинов.
Той не подмина и изявлението на премиера, че „ той бил обезпокоен, че отпред на комисията за надзор на службите е застанал представител на Възраждане “.
„ И ние от „ Възраждане “ сме мощно обезпокоени, че отпред на държавното управление стои представител на ПП-ДБ. Ние сме обезпокоени, че подобен човек стои отпред на страната, тъй като излага нашия народ “, сподели водачът на „ Възраждане “.
Той разгласи още, че е видял документите за ремонта на паметника на връх Шипка и съгласно тях надписите в музея ще бъдат заличени и като цяло музеят ще бъде затворен за визити.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР