Костадин Костадинов коментира в ефира на Нова телевизия изказване на

...
Костадин Костадинов коментира в ефира на Нова телевизия изказване на
Коментари Харесай

Костадинов: Ако ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ, ще зачеркнат смисъла на съществуването си

Костадин Костадинов разяснява в ефира на Нова телевизия изявление на Асен Василев, направено в „ На Фокус ”. В неделя той заяви, че в случай че ПП-ДБ се коалира с ГЕРБ-СДС, на идващите избори първи ще са от „ Възраждане ”.
Прочетете още
„ Василев постоянно е бил извънредно прям, когато приказва по въпроси, които не са свързани с финанси. Това би трябвало да бъде прието като негова съществена позитивна линия. Абсолютно прав е, тъй като в случай че създадат това, ще зачеркнат смисъла на своето политическо битие. Формацията „ Продължаваме Промяната ” беше основана не просто, с цел да изхвърли ГЕРБ от властта, а с цел да ги изхвърли от българската политика. Как биха обяснили на своите гласоподаватели,че влизат в коалиция с тези, които трябваше да унищожат политически? ”, съобщи Костадинов.

Лидерът на „ Възраждане ” съобщи, че към този момент трети следващ парламент имат кандидатура за ръководител на Народно събрание – адв. Петър Петров. Този път за зам.-председател ще предложат Цончо Ганев.

На въпрос имали ли са спор с ПП-ДБ по отношение на местата в Народното събрание, Костадинов сподели следното:

„ Не бих го нарекъл спор. Винаги преди да се закълнат депутатите има оперативна среща, на която участват по двама представители от всяка партия. Тогава се разпределят стаите в Народното събрание и надлежно местата в залата.ПП-ДБ имаха предпочитание да застанат на нашите места, на които бяхме в предходния парламент. Казахме, че не сме съгласни, само че в случай че упорстват бихме създали компромис В последна сметка се разбрахме ”.

„ Ние сме сериозна опасност за хората, които през последните 33 години трансфораха България в най-бързо изчезващата и умираща страна. Не сме срещу всичко и всички. Имаме позитивни и положителни позиции, които сме защитавали и ще продължаваме да пазиме в този парламент. Ще дам образец с борбата за запазването на българския лев ”, посочи Костадинов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР