Костадин Костадинов е възмутен от случващото се в Народното събрание.

...
Костадин Костадинов е възмутен от случващото се в Народното събрание.
Коментари Харесай

Костадинов се възмути от случващото се в НС и държавата

Костадин Костадинов е засегнат от протичащото се в Народното събрание. Той излезе пред медиите с брифинг, до момента в който неговите депутати не престават да блокират достъпа на трибуната, а съвещанието се организира с микрофон от място от депутатите.

Това е незаконно държание от незаконната сглобк а, разгласи той на брифинг. Депутати се заплашват с ликвидиране, вършат опит да се бият. Целият незаконен напън идва от Движение за права и свободи, изясни Костадинов какво се е случило в пленарна зала.

Движение за права и свободи ръководи сега страната , сподели Костадинов. Росица Кирова отишла при Пеевски да пита дали да пресечен съвещанието, само че той споделил " не ". Сглобката режела глави на монументи, а по-късно и безусловно на хора, притеснява се водачът на Възраждане. Пълен провал на българската страна , вижда Костадин Костадинов. Повече от половината група на партията била пред трибуната. Според Костадинов той имал право да спре микрофоните. Народното събрание стопира развиването на българската страна , съобщи Костадинов и повтори тезата си за това, че България сега не е суверенна страна, а колония.

Той не знае за какво левите ги няма в зала.

" Възраждане " продължава с протеста в Народното събрание

Депутатите от партията блокират достъка до парламентарната естрада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР