Коста Стоянов е кандидатът за кмет на Варна, номиниран от

...
Коста Стоянов е кандидатът за кмет на Варна, номиниран от
Коментари Харесай

„Възраждане“ обявиха кандидата си за кмет във Варна

Коста Стоянов е претендентът за кмет на Варна, номиниран от партия „ Възраждане ". Той бе показан през днешния ден пред публицисти от водача на партията Костадин Костадинов. Той уточни, че позициите, които постоянно са защитавали е, че градът има потребност от професионално ръководство, отдадено на локалните и националните ползи.

Варна е морската столица на страната ни и е специфичен град, варненци не желаят инцидентни, спуснати с „ парашути " хора от разнообразни партийни централи да вземат решение по какъв начин да се развива градът им, добави Костадинов. Според него Варна деградира и последните четири години са изгубено време за нея.

Нашата задача е да спечелим изборите, акцентира Костадинов. Според него претендентът на „ Възраждане " ще получи доверието на варненци, тъй като може и желае да работи. Той сподели, че Коста Стоянов е инженер, татко на две деца, с безупречна професионална известност и увери, че като кмет ще направи всичко Варна да стане чист, зелен и работещ град.

Коста Стоянов посочи, че в близко бъдеще ще бъде показана цялостната стратегия на „ Възраждане " за развиването на града. Не ми харесва методът, по който се развива Варна, и желая нещата да се трансформират, уточни претендентът за кмет.

Според него градът има извънреден капацитет. Като свои цели той уточни развиването на инфраструктурата, създаване на нова инфекциозна болница, на нови спортни комплекси. Стоянов подчертава и върху потребността от работеща общинска администрация, въвеждане на електронни услуги и повишение прозрачността в работата на кметството.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР