Коста Рика се класира за финалите на световното първенство догодина

...
Коста Рика се класира за финалите на световното първенство догодина
Коментари Харесай

Гол в последната минута определи още един от участниците на Световното

Коста Рика се класира за финалите на международното състезание следващата година след трагично тъждество против Хондурас - 1:1. Точаката беше задоволителна на домакините, с цел да си обезпечат визи за Русия, и тя беше извоювана в последната 90-а минута с помощта на гола на Кендъл Уотсън. Преди това Еди Ернандес откри резултата в интерес на Хондурас, който към този момент има напълно оскъдни шансове да се пребори за присъединяване на Мондиал 2018.
Así las cosas en #CONCACAF.
México
Costa Rica
Estados Unidos
Panamá
Honduras
Trinidad y Tobago
+info: https://t.co/5uC2e9OJ6g pic.twitter.com/yZ9xzktWUi
— FOX Deportes (@FOXDeportes) 8 октомври 2017 година Коста Рика събра актив от 16 точки и ще приключи на второ място в квалификациите в зона КОНКАКАФ. Начело е отборът на Мексико, който няма по какъв начин да бъде преместен от първата позиция. За третото място, което също обезпечава непосредствено класиране за международните финали ще спорят Съединени американски щати, Панама и Хондурас, като най-хубави са възможностите на американците.
2 more tickets punched on Saturday.

See ya next summer, Nigeria and Costa Rica! pic.twitter.com/ptTo26rPu4
— FOX Soccer (@FOXSoccer) 8 октомври 2017 година Коста Рика ще взе участие на международно състезание за 5-и път в историята си. Отборът е 13-ият сигурен финалист на Мондиал 2018.

КОСТА РИКА - ХОНДУРАС 1:1
0:1 Е. Ернандес (66)
1:1 К. Уотсън (90)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР