Космонавтите са хора, специално обучени за космически полети. Те са

...
Космонавтите са хора, специално обучени за космически полети. Те са
Коментари Харесай

Руски космонавти разказват стряскащи истории за космоса

Космонавтите са хора, особено подготвени за галактически полети. Те са експерти, минали безчет инспекции, за доказване на тяхната физическа, психическа и техническа подготвеност да се оправят с провокациите, които крие открития космос.

Но се оказва, че в космоса ги чакат обстановки, за които никой от тях не е бил квалифициран. Част от американските астронавти намерено признават, че са виждали НЛО, и имат вяра, че извънземен разсъдък следи човечеството от доста време.

Разкриха тайната на „ извънземното” от Керч

"Анонимните ": НАСА разкрила извънземен живот

НЛО случаят, който подлуди румънско населено място

НЛО-то над Петрозаводск, което трансформира Брежнев

Съветските и по-късно съветските космонавти също са следили забавни, необикновени и постоянно необясними феномени, до момента в който са в космоса.

Някои от тях са споделяли своите странни прекарвания, макар че това не се предизвиква от управлението на тяхната комическа стратегия, изключително по времето на Съюз на съветските социалистически републики, споделя каналът НЛО във Vbox7.com..

Още по руско време, през 1979 година, космонавтът и академик Евгений Хрунов, отбелязва пред списанието „ Техника молодежи “, че феноменът НЛО не може да бъде непризнат и е реалност, че хиляди хора са виждали сходни неща. Свойствата на неидентифицираните обекти изумяват човешкото въображение.

Той споделя това мнение и година по-късно, само че не споделя повече детайлности, защото му е наложена цензура от тогавашните управляващи. Космонавтът Алексей Губарев, отива още по-далеч, заявявайки през 1980 година пред същото списание, че има вяра в извънземни, и вярата му е основана на персонални прекарвания за които обаче не разкрива детайлности.

След перестройката и разпадането на руския съюз, доста от космонавтите (бивши и настоящи), стартират да споделят детайлности за срещите си с НЛО.

През 1992 година космонавта Валерий Кубасов декларира, че той и сътрудниците му разполагат с голям брой обстоятелства за съществуването на НЛО

и техния възвишен темперамент.

Друг космонавт, Владимир Ковальонок, разказва срещата си с НЛО по времето, когато е изпълнявал галактическа задача на станцията Салют-6. На 15 август 1978 година той забелязал чудноват обект, който периодичен се приближавал и отдалечавал от орбиталната станция. По-късно, на 29 август, той рапортува на наземния надзор, че край станцията прелита огромен кълбовиден обект. Свидетели на това събитие стават и сътрудниците му, намиращи се по същото време на борда на Салют-6, космонавтите Александър Иванченков, Валери Биковски и сътрудника им от Източна Германия Зигмунд Йен.

Владимир Ковальонок става очевидец на НЛО и на 5 май 1981 година още веднъж по време на задача на Салют-6. По това време станцията се движела по околоземна орбита и в съответния миг се намирала някъде в района над Южна Африка движейки се в посока към Индийския Океан. Тогава той видял обект с елиптична форма, който известно време се движел паралелно с орбиталната станция. След това станала

нещо като детонация с хубав златист отблясък.

Две секунди по-късно последвала втора детонация, след което се появили две златисти сфери. Малко по-късно станцията навлязла в орбита над тъмната страна на земята, а сферите изчезнали от полезрението му.

На 28 септември 1990 година космонавтите Генадий Стрекалов и Генадий Манаков, намиращи се на галактическата станция МИР рапортуват за голяма сфера с перфекта форма и преливащи се цветове.

И други комсонавти, са докладвали за сходни сферо-образни обекти, прелитащи близо или надалеч от техните галактически апарати. Повечето от тях са докладвали за тези обекти само че без да загатват, че ги считат за НЛО, заради страха, да не бъдат изключени от галактическата стратегия.

По същата причина никой от космонавтите не загатва и за слуха, който вирее в техните среди за

„ галактическия шепот “.

„ Космическия шепот “ е извънредно събитие при което космонавтите чуват гласове в главата си, и усещат непознато, невидимо наличие в галактическия транспортен съд. Често тези гласове им споделят, че наличието им в космоса не е мечтано и че прекомерно ранно са пристигнали. Разказват им и за неща, които единствено те знаят. Тайни несподелени с други. Тези детайлности са разкрити от астронавт поискал да остане неизвестен.

Той ги споделя през публицист от вестника ( Press-Extra newspaper, Issue 135, 1997). Това несъмнено може и да е журналистическа небивалица, тъй като никой различен от космонавтите не приказва за сходно нещо.

Вижте още:

Няколко известни персони, които имат вяра в съществуването на извънземни цивилизации

Началото на феномена НЛО - случаят в Розуел

Нова доктрина: Не срещаме извънземни, тъй като спят
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР