Кошмар от миналото измъчвал семейството на плеймейтката Нора Недкова, пише

...
Кошмар от миналото измъчвал семейството на плеймейтката Нора Недкова, пише
Коментари Харесай

Бащата на Нора Недкова отвлечен и пребит! Свирепи мутри смилат от бой туристическия бос пред хасиендата му край Варна

Кошмар от предишното измъчвал фамилията на плеймейтката Нора Недкова, написа „ България през днешния ден “.

Брутално закононарушение е оставило отпечатък върху околните на Николай Недков, който става жертва на похищение и нечовечен побой през далечната 2002г. Тогава трима незнайни бандити атакуват бащата на плеймейтката и неговия водач. По това време Недков е Изпълнителен шеф на „ Златни пясъци “.

Нора отхвърля да разяснява случа с оправданието, че тогава е била доста дребна и добавя, че татко й е отвън политиката, а в страната стават доста по-важни неща, които заслужават внимание.

На 7 ноември 2002г., служебната лимузина на Николай Недков е засечена от различен автомобил в региона на село Приселци. Шофьорът на Недков слязъл да се разбере с другия водач, само че против него бил ориентиран револвер. От колата изскочили трима маскирани, а единият поставил белезници на Недков. След това нападателите се качили в аудито и поели в противоположна посока, Спрели в гориста околност на 3 км от Приселци, измъкнали туристическия необут от колата му и почнали да го постановат с железни тръби. След това биячите запалили колата и запрашили, а жертвите останали да се гърчат окървавени.

Случайни минувачи ги откриват. Недков е със счупени ръце и крайници, седем ребра, раздран бял дроб и смляно до неразбираемост лице. Има заплаха за живота му. Възстановяването му е дълго и трудно.

Случаят рефлектира върху работата и персоналния живот на Недков. Той наема денонощна защита за фамилията си. Година и половина след побоя той подава оставка като Изпълнителен шеф.

И до през днешния ден причинителите остават неразкрити. Според една от хипотезите е, че Илия Павлов – босът на Мултигруп е поръчал побоя. Мотивът е неговата яростна борба по това време с управата на „ Златни пясъци “, към момента нераздържавено по това време.

Друга версия свърза поръчката с прочут ресторантьор, непосредствен до тогавашното синьо политическо управление, който имал апетити към приватизацията на курорта. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР