Косата става по-гъста, по-плътна, по-обемна. И общият вид става по-скъп

...
Косата става по-гъста, по-плътна, по-обемна. И общият вид става по-скъп
Коментари Харесай

Ботокс за коса: Kисело мляко, яйце, ленено масло – естествено и истинско

Косата става по-гъста, по-плътна, по-обемна. И общият тип става по-скъп и по-елегантен.
Домашният ботокс за коса се прави на два стадия: разчистване с кисело мляко и жълтък и белтъчно-ленено възобновяване.
Целият развой ще отнеме 40-60 минути, не повече.
Ако косата ви е доста мръсна или има доста стилизиращи артикули, е целесъобразно да я измиете. Ако прическата, въпреки и не с първата прохлада, е естествена и несъмнено без силикони, задоволително е просто да се овлажни косата с вода. Сега можете да преминете към първия стадий на поддържане.
Първи стадий: филтриране с кисело мляко и жълтък
Смесете един жълтък с три до четири супени лъжици нормално кисело мляко и разбийте всичко с една трета чаша вода. Ще получите същински шампоан с кисело мляко и лецитин. Безспорно натуралелн.
Нанесете върху леко влажна коса, като се съредоточите върху  корените. Масажирайте и започнете постепенно, изливайки от дланта на ръката си, прибавете вода. Продължете да масажирате, само че го правете деликатно, с цел да не повредите още към този момент развалената си коса.
 Ако вършиме това, косата ви НИКОГА няма да побелее Ако вършиме това, косата ви НИКОГА няма да побелее
Един от най-често срещаните проблеми при дамите е, че с напредването на възрастта, косата им стартира да побелява. Когато обаче появяването...
Измийте след пет минути. Увийте главата си с забрадка, подсушете я, срешете косата си с тъп гребен и нанесете авансово приготвения протеиново-ленен ботокс.
Втори стадий: протеиново-ленен ботокс
Разбийте един яйчен белтък с една до две чаени лъжички ленено масло и 7-12 капки етерично масло от розмарин и / или лимон и / или иланг иланг.
Тук етеричните масла не са наложителни. Ако решите да ги добавите, не забравяйте първо да разтворите в ленено масло и едвам по-късно да разбиете с протеин.
Нанесете приготвената примес отмерено върху леко влажна коса, отстъпвайки на 5-10 мм от корените. Разстелете с тъп гребен и увийте с найлон.
 Как да предпазим цвета на боядисаната коса през лятото Как да предпазим цвета на боядисаната коса през лятото
Лятото е сезонът на безкрайните нощи, дълго чаканото прелестно време, прекарано на брега на морето, усещайки под краката парещия пясък...
Измийте с вода след 20-40 минути. Ако не е допустимо да се измие единствено с вода и косата ви ви се коства прекомерно мазна, измийте косата си с органически шампоан с леки повърхностноактивни субстанции, разводнен два пъти с вода.
И двете формулировки могат да се употребяват като двуетапна подмладяваща маска за лице: първо разчистване със примес от кисело мляко и жълтък, а по-късно подмладяване със примес от протеин и ленено масло.
Пълен курс на ботокс за коса: 2-3 пъти седмично за втория стадий и един път на всеки две седмици за първия. Общо 15-20 процедури.
За кожата на лицето би трябвало да се употребява същата скица.
Както постоянно е нужен прелиминарен тест за алергии и други случаи на самостоятелна нетърпимост. UV отбрана на кожата също.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР