Косата като след плаж е все по-лесна за постигане и

...
Косата като след плаж е все по-лесна за постигане и
Коментари Харесай

18 идеи за коса на небрежни плажни вълни

Косата като след плаж е все по-лесна за реализиране и в града. Отделете си ден, в който да тъгувате за плажа и морето, отдайте се на носталгия по, реализирани без изпитание, само че по-късно се върнете назад в играта. Вземете от най-близкия магазин за козметика един солен спрей или потърсете рецепта в интернет по какъв начин да си извършите подобен в домашни условия . Оттам нататък, другото са елементарни стъпки.

Намокрете косата

Косата би трябвало да е влажна, само че не тъй че да капе вода от нея. Не я слагайте непосредствено под душа, намокрете я лека-полека. А в случай че преди малко излизате от банята, попийте нежно с забрадка (не търкайте мократа коса, ще я накъсате) и оставете да изсъхне двайсетина минути.

Напръскайте със спрея

Можете да напръскате единствено най-горните сектори от косата (ако бързате) или цялата коса от корените до върховете. Да, съгласно множеството експерти, няма да й навредите, в случай че напръскате в корените. 

Срешете и усучете



Минете с четка през косата, след което я оформете с пръсти или я усучете в няколко дребни рошави кокчета. Можете да увиете обособени кичури в   или да я сплетете на плитки . И двата разновидността работят. 

Изсушете

Тук имате две варианти: оставете косата да изсъхне сама, както е сплетена или усукана в меки ластици –  през лятото това става бързо и е най-щадящият за косата вид ; или изсушете със сешоар, в случай че бързате. Прокарайте пръсти през към този момент изсъхналата коса и сте подготвени за излизане! 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР