Косата е рамката на нашето лице и от нея зависи

...
Косата е рамката на нашето лице и от нея зависи
Коментари Харесай

На мода ли са бретоните?

Косата е рамката на нашето лице и от нея зависи цялостното ни лъчение. Правилно подбраната прическа може да скрие доста от минусите ви и даже да ви подмлади с няколко години. От друга страна, несъответствуващата фризура може да съсипе визията ви.

Всяко момиче най-малко един път в живота си се е оказвало с бретон - основен детайл в доста прически. Но на мода ли са бретоните в този момент и каква форма да изберем?

Имаше интервали, в които бретоните се смятаха за старомодни. Но през днешния ден те още веднъж са шлагер и това може да го забележите по прическите на редица известни дами. Ето кои са най-актуалните бретони през 2021 година.

Дълъг бретон

Той е нежно решение за дамите с дължина на косата под раменете. Стои добре и на прическа на пластове. По този метод се получава доста хармонично преливане на кичурите, като това придава спомагателна женственост на лицето. Такъв бретон стои доста изтънчено, само че в същото време игриво, при връзване на косата на нехаен кок или по този начин наречената конска опашка. Освен това е доста подобаващ за дами със заоблени лица.

Асиметричен бретон

Асиметричният бретон на една страна е подобаващ за девойки с права коса. При чуплива и по-непокорна коса такава фризура изисква сериозна поддръжка и изправяне с преса. Сериозен риск е да заложите на подобен бретон, в случай че сте с ноконтролируема грива.

Бебешки бретон

При този вид прическа косата над очите е доста късо подстригана. Такъв тип бретон стои добре на дами с изразени скули. Той е присъщ за девойките, които са уверени в женствеността си и не се тормозят всички погледи да бъдат вперени в тях. Определено е екстравагантно решение и не е за всеки човек. Но пък стои добре на коси във всевъзможни дължини.

Дълбок бретон

Това е положително решение, в случай че носите очите или имате по-голямо чело. Но имайте поради, че по този метод фокусът ще пада върху очите ви. Ако го съчетаете с хубав грим, ще получите страховит резултат.

Бретон от двете страни

Може би най-модерният сега е тъкмо бретонът от двете страни на лицето. Най-известните и красиви дами в света сега са предпочели да заложат точно на него. Ако и вие смятате да изберете такова подкастряне, ви съветваме да заложите на по-дълъг бретон първоначално, с цел да възприемете смяната по-лесно.

Равен бретон

Равният и компактен бретон е за дами, които харесват винтидж стила. Той придава сантиментална ретро нотка на облика и може да стои извънредно добре, в случай че се съчетае с повсеместен аутфит в същата стилистика.

Бретоните са за всички дами, които са подготвени на радикални промени в излъчването си. Когато планирате своята прическа, наложително се консултирайте с умел фризьор, който да ви посъветва какъв бретон да изберете.

Не избирайте дадена прическа единствено тъй като е съвременна сега, а се съобразете и със своите лични дадености. Правилно подбраният бретон ще наподобява добре на жена във всяка възраст и с друга дължина на косата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР