Косата е част от визията на жената. Колкото по-поддържана е

...
Косата е част от визията на жената. Колкото по-поддържана е
Коментари Харесай

Тези грешки могат да съсипят косата ви, докато я изправяте

Косата е част от визията на дамата. Колкото по-поддържана е тя, толкоз по-привлекателни се усещат дамите.
През последните няколко години на пазара се появиха десетки уреди, които съумяват да изправят косата напълно добре, тъй че да не се постанова да посещаваме фризьорски салон, в случай че целим тъкмо такава визия.
Много е евентуално обаче някъде да сгрешите и тъкмо тези пропуски да се окажат съдбовни за вашата коса. Ние ще споделим за едни от най-често допусканите от дамите неточности, до момента в който изправят своята коса.
Не бързайте да тичате към магазина с желанието да върнете закупената към този момент преса. Уредът не е отговорен, вие грешите.
Ето и какво пропускате:
Забравяте да нанесете спрей за отбрана
Помнете, че изправянето на косата не е по никакъв начин безобидна процедура. Това отнасяне може да докара до продължително увреждане на косъма. Много е значимо, откакто сте измили косата, да впръскате спрей за отбрана. По този метод ще предпазите косата от високата температура на пресата и ще спомогнете за нейното по-лесно изправяне.
Не употребявате вярната температура
Много от дамите си мислят, че най-ниската температура е най-безвредна за тяхната коса. Това обаче се оказва голяма илюзия. Не ви съветваме да регулирате пресата на най-високите градуси, само че никога не ви предлагаме да употребявате и най-ниските. Настройте междинна температура, това е оптималният вид при изправяне на косата.

Изправяте в неверната посока
Най-голямата неточност е да изправяте косата от горната страна надолу. Сигурно тъкмо в този миг си давате сметка, че вие подхождате точно по този начин. Опитайте да движите пресата изпод нагоре. Така ще придадете размер в корените и ще предпазите косата си от раздробяване.
Използвате четка
Груба неточност! Използвайте гребен, до момента в който изправяте косата си. Така ще предотвратите заплитанията и косъмът доста по-лесно ще се изправи. Опитайте да разресвате всеки кичур поотделно, благодарение на дребен гребен.
 Няколко ефикасни натурални метода за стимулиране на растежа на косата Няколко ефикасни натурални метода за стимулиране на растежа на косата
Много дами държат да имат дълга коса и то колкото може по-бързо. Избрахме няколко метода, които могат да стимулират  растежа на к...
Изправяте влажна коса
Най-грубата неточност, която можете да допуснете, е да изправяте влажна коса. Имайте поради, че по този метод й осигурявате сигурна крах. Няма да получите стремежи резултат, а ще подпомогнете изгарянето на косъма.

Ако бързате и не разполагате с никакво време, най-добре пропуснете изправянето, вместо да причинявате това на прическите си.
Бъдете виновни към косата си и не забравяйте, че тя е част от нашата характерност. Колкото повече внимаваме, до момента в който я третираме, толкоз по-красива и сияйна ще бъде тя!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР