Кортни Кардашян роди син от съпруга си, барабаниста на Blink-182

...
Кортни Кардашян роди син от съпруга си, барабаниста на Blink-182
Коментари Харесай

Кортни Кардашян и Травис Баркър имат син

Кортни Кардашян роди наследник от брачна половинка си, барабаниста на Blink-182 Травис Баркър, оповестиха People и TMZ, базирайки се на свои източници.


Още през юли, по време на изявление, Травис призна, че желае да кръсти сина си Роки Тринадесет. Той изясни, че 13 е най-хубавият номер в света, а Роки е най-хубавото боксьорско име в света. Освен това китаристът на Suicidal Tendencies се споделя Роки Джордж. Наскоро по време на подкаста One Life One Chance музикантът още веднъж удостовери, че ще кръсти сина си Роки.

Фактът, че Кортни чака дете, стана прочут през юни. Звездата направи известието по време на концерт на Blink-182. Бременността не беше лека - през септември Кортни беше призната в болничното заведение, където претърпя интервенция, по време на която лекарите избавиха живота на неродения и́ наследник. По-късно Кардашиян описа в детайли за този случай в изявление за Vanity Fair.

Това е първото дете дружно на двойката. Кортни също има три деца (11-годишната Пенелопе, 13-годишният Мейсън и осемгодишният Рейн) от някогашния си другар Скот Дисик, до момента в който Травис има 19-годишен наследник Ландън, 17-годишен щерка Алабама и 24-годишната доведена щерка Атиана от някогашната му брачна половинка Шана Моаклер. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР