Корпорация „Развитие“ ще е Генерален спонсор на Европейското първенство по

...
Корпорация „Развитие“ ще е Генерален спонсор на Европейското първенство по
Коментари Харесай

Европейското по баскетбол в колички в София се сдоби със спонсор

Корпорация „ Развитие “ ще е Генерален спонсор на Европейското състезание по баскетбол на колички. Компанията ще поддържа шампионата, който ще се организира от 29 юли до 4 август в зала " Триадица " в София. В конкуренцията ще взе участие дебютантът България, а също и тимовете на Сърбия, Гърция, Чехия, Унгария, Ирландия и Португалия.

„ За корпорация „ Развитие “ КДА е чест и голяма отговорност поемането на генералното спонсорство на Европейското състезание по баскетбол на колички за мъже, което ще се организира в София. Поздравяваме Българската федерация по баскетбол с триумфа, което съставлява това домакинство. Баскетболът на колички е спорт за доста мощни и почтени хора и наред с това атрактивен, изискващ изключителни умения. Уверени сме, че Европейското състезание ще спомогне за популяризирането на този спорт у нас и сме окуражени да работим в тази посока.

Корпорация „ Развитие “ е стабилен вложител, с потвърден 25-годишен триумф и отлична обществена известност. Наред с бизнес начинанията, извършва и дългогодишна дарителска стратегия, която непрестанно се обогатява и разраства. Благотворителната ни активност обгръща разнообразни сфери – изкуство, просвета, спорт, просвета. Били сме общоприет спонсор и уредник на някои от най-сериозните спортни прояви у нас през последните години. Убедени сме, че в съдействие с БФБаскетбол ще успеем да превърнем идното Европейско състезание в паметен спомен както за участниците в него, по този начин и за феновете и феновете на баскетбола “, разяснява партньорството Генералният управител на компанията Александър Александров.

Той ще бъде измежду ВИП-гостите на Официалната гала по изтеглянето на жребия за шампионата в столицата ни на 10 април, от 12:00 часа в зала „ Триадица “. За събитието в София ще дойдат и Генералният секретар на Европейската федерация по баскетбол на колички Петер Тучек и Спортният шеф на централата Дирк Косер. Участие в церемонията са удостоверили и президентът на Сръбската федерация по баскетбол на колички Владимир Кузманович, както и Генералният секретар на сръбската федерация Младен Пайевич. В София особено за събитието ще дойде и Мениджърът национални тимове на Гърция Кододимас Григориос. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР