Корпоративната социална отговорност е водеща за екипа на Пощенска банка,

...
Корпоративната социална отговорност е водеща за екипа на Пощенска банка,
Коментари Харесай

Над 10 доброволчески инициативи реализира екипът на Пощенска банка през 2019 г.

Корпоративната обществена отговорност е водеща за екипа на Пощенска банка, който с готовност осъществя над 10 разнообразни доброволчески начинания през годината. Служителите в банката постоянно се усещат част от един мощен тим, който може дружно да работи, да се забавлява и да способства за обществото.

ЕКИПНИ В СПОРТА:

В Пощенска банка има доста фенове на тичането - за здраве и за благородни дела. Общо 306 тима от 119 компании от разнообразни бизнес браншове се включиха в благотворителното щафетно тичане Postbank Business Run 2019, което се организира в София. Седмото и най-мащабно издание на междуфирменото съревнование се провежда за следващ път от състезателен клуб „ Бегач “ с поддръжката на Пощенска банка. Най-големият тиймбилдинг в България, в който тази година участваха близо 1300 участници и 45 деца, беше осъществен в поддръжка на две дела. Събраните средства от над 11 000 лева се подариха за 12 стипендии „ Продължи “ на Националната асоциация по приемна грижа и на фондация BCause за поддръжка на възпитаници в приемни фамилии и по план на фондация „ Воден път “ за обезпечаване на водна рехабилитация на деца с увреждания. Отборите участници от Пощенска банка бяха 16.



Бегачи от Пощенска банка се включиха и в благотворителните маратони Business Run, които се организираха в Пловдив и Варна, както и в Софийския маратон и благотворителното тичане Run2gether България.

Отново с присъединяване на чиновници от Пощенска банка мина и велотурът, с който бе маркиран финалът на самодейността на Българската мрежа на Глобалния контракт на Организация на обединените нации „ Да завъртим колелата за повече въздух”, която се реализира с поддръжката на Пощенска банка. Тя сподели, че различните способи за напредване са основна стъпка за понижаване на замърсяването на въздуха в градовете – тематика, която става все по-актуална през последните години.

Можете да видите също работещите в Пощенска банка постоянно да играят дружно футбол, тенис на маса, да стрелят с лък, да спортуват във фитнес центъра в централата ѝ или да покоряват дружно планински върхове.

ЗЕЛЕНИ ЗАЕДНО:

Друг приоритет, който сплотява чиновниците на Пощенска банка, е присъединяване в устойчивата екологична политика на компанията. Тя се стреми да демонстрира по какъв начин дружно, с обединени старания, можем да променяме средата към нас към по-добро.

Тази година доброволци от банката преобразиха напълно горска пътека в местността Златните мостове на Витоша, дружно с екипа на Природния парк и със фамилията на Ваня и Евгения Джаферович, които оцениха високо идеята и интензивно се включиха в нея. Екипът сложи табелки с забавни истории за присъщите растителни типове в региона, сглоби и лакира дървено мостче, сложи пейки за пикник “витошки вид “, почисти региона и освежи детските люлки в него. За да могат разходките в планината да носят на посетителите още повече положително въодушевление и усмивки.

В доброволчески акции на доброволци от банката през тази година се засадиха над 500 дървета в Новата гора на София, проведоха се акции по разчистване на площи, планове за грижа за животни и възобновяване на екопътеки, осведомителни акции, които предизвикват дейния метод на живот, отхвърли от прилагане на асансьори и други

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР