Коронавирус пандемията и наложеното заради нея извънредно положение се отразиха

...
Коронавирус пандемията и наложеното заради нея извънредно положение се отразиха
Коментари Харесай

Радина Кърджилова се носи като клошарка

Коронавирус пандемията и наложеното поради нея изключително състояние се отразиха зле на външния тип на Радина Кърджилова . По време на карантината актрисата напълно загуби навика да се грижи за себе си и в този момент е тотално занемарена.

Онзи ден папараците ни я засякоха да се носи като клошарка из центъра на София под укорителните погледи на останалите минувачи. 

Жената на Деян Донков бе в компанията на 4-годишния им наследник Христо и кучето им – териерката Чика. Кльощавото си тяло актрисата беше облякла извънредно неуместно за летния сезон - върху необятни светлокафяви панталони, на които крачолите стигаха до земята, бе надянала тъмносин шлифер с дължина под коленете, написа " Уикенд ".

Грубите маратонки на краката й подсилваха чувството за липса на женственост, а косата й изглеждаше спластена – като че ли не е мита от много време. На едното си рамо Радина беше метнала голяма тъмна чанта – вид пазарска, която беше много цялостна, неизвестно с какво.

Кърджилова очевидно е изгубила способността си да се облича с усет, само че пък е придобила друга привичка – да се брани от ковид. Носът и устата й бяха покрити с черна противогрипна маска с филтър от висок клас. Същата носи в всекидневието си и мъжът й Динката. Съпрузите Донкови са дотам паникьосани от китайската болест, че не смъкват защитните средства от физиономиите си даже когато са в личния си автомобил.

За разлика от майка си, дребният Христо не носеше маска на лицето си при обиколката им из столичния център. Малчуганът и облечената му като от магазин за облекла втора ръка родителка отидоха до бакалия в региона на „ Петте кьошета ”, откъдето обаче не купиха нищо. Докато Радина и синът й разглеждаха асортимента на магазина, кучето им остана вързано на входа.

През цялото време детето стискаше в ръце лист от скицник със своя рисунка. Картинката си я биваше, което навежда на мисълта, че хлапето е наследило гения на дядо си по майчина линия – художника Христо Кърджилов .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР