Коронацията на74-годишният крал Чарлз Трети ще бъде отбелязана с тридневни

...
Коронацията на74-годишният крал Чарлз Трети ще бъде отбелязана с тридневни
Коментари Харесай

Светлинно шоу и концерт за коронясването на Чарлз Трети

Коронацията на74-годишният крал Чарлз Трети ще бъде маркирана с тридневни тържества и светлинно шоу. Предвиден е и концерт в замъка Уиндзор. Церемонията ще се състои на 6 май. " Техни Величества кралят и кралицата консорт се надяват уикендът на коронацията да стане мотив за всички да прекарат времето си със фамилиите и приятелите и да честват ", оповестяват от двореца. Официалната гала ще се организира в Уестминстърското абатство.

След процесията кралят и кралицата консорт ще се появят на балкона в Бъкингамския замък, съпроводени от членове на кралското семейство. Освен планувания концерт на поп звезди в Уиндзор, ще има и голям брой тържества по улиците и парковете. Освен на Англия, Чарлз е крал на 14 страни, измежду които Австралия, Канада, Ямайка, Нова Зеландия. Засега не се прецизира дали принц Хари и брачната половинка му Меган ще участват.

Дворецът към момента не е реагирал публично и на книгата на принца - автобиографията Резервен, в която той насочва обвинявания към кралското семейство, в това число към престолонаследника Уилям и кралицата консорт Камила.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР