Коронакризата увеличава касите на самообслужване в магазините за бързооборотни стоки.

...
Коронакризата увеличава касите на самообслужване в магазините за бързооборотни стоки.
Коментари Харесай

Covid-кризата увеличава касите на самообслужване в магазините у нас

Коронакризата усилва касите на самообслужване в магазините за бързооборотни артикули. Вече три компании на пазара - " Т Маркет ", " Билла " и " Промаркет " имат такива обекти, като проектите им са техният брой да пораства.

Тенденцията, която се наложи през последните години в западните страни, към този момент навлиза и у нас, а главната причина е епидемията. Въпреки че се пробва да се наложи новия модел на извършване на покупки и у нас той към момента е нещо ново и екзотично и се употребява най-вече от по-младите клиенти в магазините, демонстрират наблюденията на " Максима България ", които са притежатели на веригата " Т Маркет ".

Плюсовете на този вид извършване на покупки е, че се заобикаля общуването с продавача, което е изключително значимо поради мерксите за сигурност поради болестта. Освен това хората могат да наблюдават и да управляват сами сметката, която заплащат. Новите каси дават опция да се заплати както с карта, по този начин и кеш, показват от " Билла България ".

" Билла " вкарва каси на самообслужване в 10 магазина

" Билла България " пусна първите си безпилотни каси през май тази година с откриването на обектите си в мол " Марково тепе " в Пловдив и на бул. " Цариградско шосе " в София.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР