Корнелия Нинова свиква Националният съвет на БСП днес. На него

...
Корнелия Нинова свиква Националният съвет на БСП днес. На него
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП решава за преговорите с третия мандат

Корнелия Нинова привиква Националният съвет на Българска социалистическа партия през днешния ден. На него ще се обсъдят дейностите на партията с получения трети мандат за сформиране на държавно управление, оповестиха от " Позитано " 20.

След връчването на мандата, Нинова разяснява, че ще изиска от Националния съвет мандат с кои партии да договарят в Народното събрание . " Ще желаеме да преговаряме с всички ", съобщи водачът на левицата.

" Ще поканим на лидерска среща ръководителите на другите партии , да се изясним желаеме ли да има държавно управление или да се трансферира горещият картоф. От тази среща към този момент зависи 4-ата стъпка. Ако реализираме единодушие, което да подсигурява болшинство, започваме да работим ", ръководителят на левицата

В понеделник Румен Радев връчи на Българска социалистическа партия третия мандат , като финален опит за сформиране на държавно управление в границите на актуалното Народно заседание.

На днешния Национален съвет ще бъде разисквана и организацията на 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия – приемане на документите за конгреса, ориентировъчната стратегия и правилник, допълват от " Позитано ".

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР