Корнелия Нинова свали политическото си доверие от Жаблянов по няколко

...
Корнелия Нинова свали политическото си доверие от Жаблянов по няколко
Коментари Харесай

Жаблянов изхвърчал заради Истанбулската конвенция и санкциите срещу Русия

„ Корнелия Нинова смъкна политическото си доверие от Жаблянов по няколко аргументи, от които най-важната бе отсъствието му от заседаннието на ПАСЕ, където са били взети значими решения за значими за страната въпроси като Истанбулската спогодба, корупцията в България и глобите против Русия ”.

Това съобщи пред бТВ Стоян Мирчев, член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Той сподели, че след разширението на състава на Изпълнителното бюро в Българска социалистическа партия към този момент разговорът станал по-голям, а измежду новите членове имало и млади, и опитни персони. „ Влизаме 4 индивида от парламентарната група, с цел да има по-добра връзка сред народните представители и управлението на партията. Влиза ръководителят на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия, което е знак, че се отваряме към младежите ”, добави Мирчев.

„ Българска социалистическа партия е единствената транспарантна партия. Парите, които се получават от дотацията, ги даваме за осъществяване на политическа активност и за структурите по места ”, сподели още той. Мирчев добави, че ГЕРБ има депозити за десетки милиони. „ Откъде ръководещите финансират своите акции, откакто не харчат от дотацията? Дали кметовете на ГЕРБ финансират акциите по места с държавните пари, предопределени за съответното кметство, или ръководещите взимат нерегламентирани пари от бизнеса? ”, запита социалистът и акцентира, че България е страната в Европейски Съюз с най-голяма корупция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР