Корнелия Нинова съобщи, че още във вторник групата на БСП

...
Корнелия Нинова съобщи, че още във вторник групата на БСП
Коментари Харесай

Нинова: Кой мислите, че е умникът, господин премиер? Ами Вие.

Корнелия Нинова заяви, че още във вторник групата на Българска социалистическа партия ще внесе още веднъж "закона за комерсиалните вериги " в Народното събрание.

"Щастлива съм, че България през днешния ден е център на полемиката за двойните стандарти в храните. Изумена съм от въпросите на премиера Борисов: кой хитрец споделя,че българското бебе харесва палмово масло и за какво се държат по този начин огромните търговски вериги в България. Кой мислите, че е умникът, господин министър председател? Ами Вие ", разяснява председателката на Българска социалистическа партия в обществените мрежи.

"Проверете какъв брой пъти ГЕРБ гласоподаваха срещу от 2012 година до момента. С него видите ли сме гонели непознатите вложители. А ние просто искахме да не повреждат здравето на българския народ с некачествени храни и да не убиват българското произвеждане. Проверете дали президентът Плевнелиев не наложи несъгласие. Наложи. Заради лобизъм в интерес на огромните. А кой нарочи Българска социалистическа партия за антиевропейска партия, тъй като произнесох изречението: българският народ не е втора употреба в Европа, с цел да ни продавате втора употреба храна. Вие, господин министър председател. Твърде дълго управлявате, с цел да помните такива детайлности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също. Утре за следващ път внасяме същия закон. Чакаме да забележим по какъв начин ще гласувате този път ", написа още Нинова
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР