Корнелия Нинова събра на обща среща водачите на листи в

...
Корнелия Нинова събра на обща среща водачите на листи в
Коментари Харесай

Нинова събра на обща среща водачите на листи на БСП


Корнелия Нинова събра на обща среща водачите на листи в централата на партията на „ Позитано “ 20. Вчера завършиха Областните препоръки на Българска социалистическа партия, които подредиха листите в 31-те изборни региони на страната.

На челни места застават най-вече икономисти, адвокати, лекари, учени. На срещата в партийната централа бяха разисквани платформата за изборите на Българска социалистическа партия, визуализацията на акцията й, цивилен квоти и организацията на изборния ден.

Водачите получиха дилемите по райони и упътвания за работа по съответните проблеми, свързани с организацията на предизборната акцията, която започва след три седмици.

" Радвам се, че ние първи от всички партии имаме подготвени листи за народни представители, предизборна платформа и действителен проект за ръководство на България. Направихме мощни екипи по места и тръгваме мощно и положително към идните избори. Пожелавам ви триумф и чакам от ваша страна работа и отдаденост с грижа за хората ", обърна се към присъстващите водачът на Българска социалистическа партия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР