Корнелия Нинова поряза Борисов за намерението му да се състави

...
Корнелия Нинова поряза Борисов за намерението му да се състави
Коментари Харесай

Нинова: Няма да правим сговор с мафиотско-олигархичния модел

Корнелия Нинова поряза Борисов за желанието му да се сформира общ народен проект за излизане от рецесията. Тя бе безапелационна - няма да вършим сговор с този мафиотско-олигархичен модел ”.
Днес левицата внесе петия си по ред избор на съмнение против кабинета. Той цели разграждане точно на този метод на ръководство, показаха от Българска социалистическа партия като този път са включени не просто съответни случаи на корупция, за което е и вотът, " а механизми, мрежи, пипала, посредством които държавното управление сътвори паралелна страна и тя ръководи същински, сътвори условия мафията да ръководи държавата”.

Корнелия Нинова напомни, че и първият избор е бил по същата тематика. През януари Българска социалистическа партия изиска оставката на държавното управление поради неуспех на политиката в региона на околната среда и водите. Тогава левицата не съумя да получи нужната поддръжка и държавното управление оцеля, както и при предходните опити.

Продължава задочната дискусия след изявлението на премиера Борисов, че опозицията би “счупила” страната, в случай че той подаде оставка и те дойдат на власт. Българска социалистическа партия съобщи - ГЕРБ са счупили ръководството на страната, и прикани симпатизантите на партията през днешния ден да поддържат внасянето на вота и да се съберат на кротичък митинг пред Народното събрание. Такъв апел имаше и още при новината, че левицата ще внесе сходен избор на съмнение.

По мотив на всеобщите демонстрации против властта в последната седмица, внушенията за платени митинги и " предизвестието " на Бойко Борисов, че ще има опити Партийният дом да бъде разпален, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в неделя разяснява:

" Първо, десетките хиляди протестиращи българи на друга възраст, с разнообразни партийни убеждения и специалности, не са платени провокатори, те са честни хора, които желаят правдивост. Второ, Борисов ръководи 10 години със боязън и репресии. Вчера направи същото. Внуши, че ще бъде разпален Партийният дом. Че Българска социалистическа партия ще счупи страната. Жестоко бяха бити беззащитни хора. Няма да поносим това повече”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР