Корнелия Нинова обсъди с коалиционния съвет на БСП за България

...
Корнелия Нинова обсъди с коалиционния съвет на БСП за България
Коментари Харесай

До 15 март става ясно Станишев ще води ли листата на БСП

Корнелия Нинова разиска с съдружния съвет на " Българска социалистическа партия за България " предизборната платформа за европейските избори и подготовката за тях, оповестиха от пресцентъра на партията.

Обсъдени бяха също по този начин и предизборните щабове по места и членове на секционни комисии, покровители и наблюдаващи.

В момента се организират събрания и се издигат кандидатури в Българска социалистическа партия, в период до 15 март Народно събрание на Българска социалистическа партия дефинира лидера на листата на Българска социалистическа партия за членове на Екологичен потенциал.

До 22 март 2019 година Българска социалистическа партия събира поименните оферти за претендентите на сътрудниците от съдружната и гражданската квота, които се разискват от Политическия съвет на Българска социалистическа партия за България.

В период до 7 април левицата би трябвало да предложи план за членове на Екологичен потенциал, а до 23 април партията би трябвало да записва листата си в ЦИК.

" Ние първи излизаме с платформа за тези избори. Традиционно в българската политика това се подценява ", акцентира Корнелия Нинова.

По думите ѝ със основаването на интриги към реденето на листата, съперниците им се пробват да отклонят вниманието от политиките, които Българска социалистическа партия ще отстоява.

Според нея е значимо да се запазят ползите на българите и да се работи за единството на съюза, в в полза на европейските жители, а не на монополи и бюрократи.

Припомняме, че през вчерашния ден Станишев съобщи, че при евровота Българска социалистическа партия реализира по-слаби резултати в сравнение с при локалните и парламентарните избори.

По тази причина той изрази мнение, че не би трябвало да се основават вътрешнопартийни спорове, а да се изведе мощна стратегия и листа, която ще убеди хората да ги поддържат.

По думите му политиката ни е замязяла на кръчмарска препирня. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР