Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член

...
Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член
Коментари Харесай

Петьо Блъсков: Корнелия Нинова и колегите ѝ правят политическо престъпление на гърба на пандемията

Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за и сътрудниците ѝ вършат политика на гърба на всички хора, които умират по време на пандемията. Това е политическо закононарушение, съобщи издателя Петьо Блъсков в предаването „ Беновска пита “ по Канал 3.

Критиката, която той оправи към ръководещите, е ориентирана към изгубеното време през лятото, когато можеше да се построи проект за деяние при другите сюжети в другите браншове през есента и зимата.



Той даде за образец учебните заведения, където сега се работи някак безредно.

„ Борисов има понятен изказ, въпреки от време на време да прави някои фалове, само че това е обикновено. По целия свят се случват такива беди. Той е намерил метод за добра връзка. Със сигурност в нощното си шкафче няма противоотрова. Той няма лекарство против Коронавирус, само че има лекарство против нервността “, сподели още журналистът, визирайки издаването на заповеди, които да са надалеч по-добре премислени и премерени преди да бъдат спуснати към бизнеса и обществото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР