Корейските медии публикуваха днес информация, че Apple е започнала разработването

...
Корейските медии публикуваха днес информация, че Apple е започнала разработването
Коментари Харесай

Apple работи върху нов революционен iPhone, който ще бъде представен през 2020 година

Корейските медии разгласиха през днешния ден информация, че Apple е почнала създаването на нов революционен iPhone, който ще бъде обявен през 2020 година. Вече се появиха първите детайлности за новото устройство, които звучат фантастично.
Според тази информация, Apple е сключила контракт с LG , в границите на който двете компании ще работят взаимно върху основаването на еластичен iPhone . Специално се акцентира, че мобилното устройство ще може да трансформира формата си и ще бъде нечупливо. Съобщава се и че корпорацията от Купертино не желае да употребява услугите на Samsung, тъй като се тормози че производителят ще открадне новите технологии и ще стартира да ги употребява в своите мобилни устройства.



LG, особено за създаването на гъвкавите екрани в основала работна група, включваща нейните най-хубави експерти. Останалите съставни елементи за новия еластичен iPhone ще се създават от компанията LG Innotek , която се заема с процесора, дънната платка, батерията и другите съставни елементи, които също би трябвало да бъдат гъвкави.



Вече се знае, че LG има намерение да стартира всеобщото произвеждане на гъвкавите екрани LG през 2020 година и е доста евентуално Apple да се обърне точно към нея и гъвкавият iPhone да бъде показан в същата година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР