Коректността вероятно е и причината, поради която Александър Антов се

...
Коректността вероятно е и причината, поради която Александър Антов се
Коментари Харесай

Разстрелът на боса на "Агресия" крещи със страшна сила, че убийците му са свободни!

Коректността евентуално е и повода, заради която Александър Антов се усеща спокоен.

Едва ли е подозирал, че във въпросната вечер вдишва последните си глътки чист въздух, а Господ отброява последните му стъпки по меката българска земя.

Сякаш от нищото няколко изстрела разцепват тъмнината, а два от тях го поразяват съдбовно. Тялото му рухва безпомощно на земята, а килърът се трансформира в безплътна сянка.

Мястото цялото е осветено и е цялостно с камери, само че след това се оказва, че нито една от тях не е запечатала миговете на нещастието, която се оказва повратна точка в живота на фамилията на Александър Антов и стотиците служащи в предприятието му.

"Преди четири години, бе денят, който прекатурна живота ми. Всеки момент, чувствам закрилата ти, само че болката не понижава. Липсваш ми... ", съкрушена е щерка му Мая Антова, която е най-ценното му завещание.

Бруталното ликвидиране, което на 8 януари 2016 година потресе България, обаче продължава да се оказва неразгадаем ребус за криминалистите.

Надяваме се, че проверяващите ще изровят земята, с цел да разкрият закононарушението. Надяваме се, само че имаме вяра ли в действителност във времената на нарцисизъм и безсърдечност, които като че ли са обладали душите на множеството от нас...

Ивайло КРАЧУНОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР