Кооперация "Панда" официално придоби всички права върху търговските марки от

...
Кооперация "Панда" официално придоби всички права върху търговските марки от
Коментари Харесай

Българска компания купи световна търговска марка

Кооперация "Панда " публично закупи всички права върху комерсиалните марки от портфолиото на Office 1 Superstore. Под тази марка компанията оперира на българския пазар към този момент двадесет години. Така, от основен франчайзополучател за България, Кооперация "Панда " става единствен притежател и представител на марките Office 1, Office 1 Superstore, Office 1 Superstore International и Office 1 e-shop, за целия свят, оповестяват от пресофиса на "Панда ".

Преговорите по договорката за придобиването на правата продължиха повече от 12 месеца, а за подписването на контракта, от Уест Палм Бийч, Флорида, персонално дойде президентът на Office 1 Superstore International - господин Марк Бакаш. Сделката беше финализирана на 20 февруари.



„ За нас, тази договорка е значима част от тактиката ни за развиване, “ показа ръководителят на кооперация "Панда ", Елка Каменова-Цанкова. „ Радваме се, че за миналите 20 години успяхме да покажем на какво сме способни и да потвърдим, че българска компания може да изпревари по всички индикатори бизнеси от целия свят. Това ни кара да се усещаме горди от постигнатото до тук и да гледаме с още по-голяма убеденост към бъдещето. “

В кратковременен проект, от „ Панда “ считат да се концентрират върху доизграждането и цялостната автоматизация на нов и съвременен складово-логистичен център в Равно поле, който би трябвало да проработи с цялостен потенциал през третото тримесечие на тази година. Там ще могат да се поддържат доста по-големи наличия, като потенциалът на експедиция към клиенти ще се усили до 12 пъти. Това ще бъде и главното конкурентно преимущество на новите притежатели на марката Office 1 Superstore, освен на българския, само че и на интернационалните пазари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР