Контузията, заради която британският тенисист Камерън Нори напусна турнира в

...
Контузията, заради която британският тенисист Камерън Нори напусна турнира в
Коментари Харесай

Травмата в китката няма да попречи на Камерън Нори за Australian Open

Контузията, поради която английският тенисист Камерън Нори напусна шампионата в Оукланд през вчерашния ден, е в китката, само че тя няма да му попречи да взе участие на Откритото състезание на Австралия, оповестиха от щаба му.

Решението е било защитна мярка, както Нори, по този начин и треньорите му са били единомислещи, че е най-добре да се откаже от мача против Алехандро Табильо (Чили) на четвъртфинала в Нова Зеландия, с цел да не се стигне до затруднения.

Това е станало тъкмо преди двамата да излязат на корта, а по-късно Нори – въпреки и британец, изясни какъв брой сантиментално място за него е Оукланд, защото е живял тук. Проблемите с китките могат да бъдат съществени при тенисистите поради спецификата на спорта, само че в този момент беше обяснено, че е защитна мяркя преди пътуването до Мелбърн, където той ще се изправи против перуанеца Хуан Пабло Варияс в първия кръг.

Нори стигна до финала в Оукланд тъкмо преди една година, а в понеделник ще излезе от топ 20 на ранглистата на АТР за първи път от октомври 2021-а година. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР