Концертите на вокалиста на Rammstein Тил Линдеман трябва да бъдат

...
Концертите на вокалиста на Rammstein Тил Линдеман трябва да бъдат
Коментари Харесай

Църквата, следствието и COVID-19 спират Тил Линдеман в Русия 

Концертите на вокалиста на Rammstein Тил Линдеман би трябвало да бъдат неразрешени в Русия, тъй като музикантът предизвиква абортите и омразата към децата. Това съобщи ръководителят на Патриаршеската комисия на Руската православна черква по фамилни въпроси, отбрана на майчинството и детството духовник Феодор Лукянов.

„ Творчеството на скандалния артист има разрушителна устременост. Като част от концертното турне „ Мразя децата “, той извършва едноименната ария и песента „ Благославям аборта “. Предоставянето на немския реализатор на платформа, от която да разпространява аборта измежду съветския народ е недопустимо! “, написа Лукянов.  

Европейското турне на Линдеман е кръстено на неговия сингъл Ich hasse Kinder, публикуван на 1 юни 2021 година От екипа на Линдеман обявиха, че поради усложнената епидемиологична обстановка концертите в Москва и Новосибирск, които бяха планувани за 26 и 28 януари, са пренасрочени за началото на декември 2022 година, само че не разясниха изказването от Патриаршеската комисия на Руската православна черква

Междувременно по-рано ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин разпореди да ревизира какво ще съдържа концертът на Линдеман, който трябваше да се организира в Новосибирск, след недоволство на деятели от Координационния съвет в отбрана на публичния морал, които се опълчват на концерта на Линдеман. Проверката още не е приключила.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР