Концертът на италианската звезда Ал Бано със Софийска филхармония в

...
Концертът на италианската звезда Ал Бано със Софийска филхармония в
Коментари Харесай

Броени дни до вълнуващия концерт на Ал Бано в НДК

Концертът на италианската звезда Ал Бано със Софийска филхармония в София е след броени дни - на 6 октомври в НДК. Вълнуващото шоу, по време на което именитият реализатор ще омагьоса публиката с всичките си незабравими класики, няма да мине без изненади. Точно в 20:00 часа, малко преди на сцената да прозвучат шлагерите „ Felicità “ и " Libertà ", почитателите в зала 1 ще чуят майсторските сола на виртуозния музикант и племенник на Франк Синатра – Том Синатра.
В деня на концерта вратите на зала 1 на НДК ще бъдат отворени в 18:30 часа. Заради смяната в първичната локация на шоуто, гостите на събитието ще бъдат ориентирани от специфичен екип за задачата. Поради осъществяване на строително-ремонтните действия на площада пред Националния замък на културата и краткотрайното затваряне на Централния вход, публиката на концерта ще влиза през вход А4 на НДК. Той се намира откъм бул. " Витоша " над Нов спектакъл - НДК сред вход А3 и Зала 42.
На разположение на гостите на концерта ще има дрешник, който може да се употребява гратис. Забранено е влизането в залата с храни и питиета, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всевъзможни остри и рискови предмети като ножове, чадъри и така нататък, стъклени бутилки, портативно лазерно съоръжение. Лица под 16 годишна възраст ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнени от него 2 броя заявления. Мерките са съобразени със законодателните разпореждания в България.
Билети за концерта на Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 60 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Събитието е с начален час 20:00. Организатор е MOKO Solution. Повече информация тук: Ал Бано и Софийска филхармония - Oфициално събитие.
Събитието се провежда с поддръжката на Италиански културен институт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР