Концертът на група Скандау“, предвиден за 19 декември в Арена

...
Концертът на група Скандау“, предвиден за 19 декември в Арена
Коментари Харесай

Трагедия отмени големия концерт на „Скандау“

Концертът на група „ Скандау “, очакван за 19 декември в Арена София, се анулира. За смяната оповестиха двамата реализатори на бандата в обществените мрежи. Причина е персонална покруса в фамилията на Лъчо.

 

Той и Тото застанаха пред почитателите си посредством профила в Инстаграм. В обръщението се споделя и самата причина за анулация на огромния концерт. Съсипаният Лъчо заяви, че е изгубил майка си и това постанова промяна на датата на концерта. За събитието от групата са избрали 27 април идната година.

 

Двамата реализатори обясниха, че който е закупил билети може да ги употребява за новата дата. Те направиха и разяснение за тези, които желаят да върнат пропуските си. На тях няма да бъде отказано и ще им бъдат възобновени парите.

 

На фона на огромната загуба доста почитатели припомниха момента от предходния огромен концерт на групата в София. Тогава Лъчо разплака десетки хиляди с думите за майка си. Той сподели, че тя е някъде в залата. Помоли хората да помислят по какъв начин биха се държали с най-близките си, в случай че знаят, че на следващия ден ги няма. „ Виж ме, мамо! Аз съумях! “, проплака в оня миг Лъчо, показвайки благодарността и прочувствената връзка с майка си.

 

Източник: woman.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР