Концертът на Девин Таунзънд тази вечер на Античния театър в

...
Концертът на Девин Таунзънд тази вечер на Античния театър в
Коментари Харесай

Сензационният Девин Таунзънд снима за DVD концерта си в Пловдив тази вечер

Концертът на Девин Таунзънд довечера на Античния спектакъл в Пловдив ще бъде записан и публикуван на DVD и Blu ray. Новината бе обявена на конференция на гениалния музикант в заседателната зала на общината часове преди началото на дълго чакания театър.
Шоуто на Античния спектакъл ще се състои от две елементи. В първата Девин Таунзънд и групата му ще излязат на сцената дружно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян, с цел да показват шлагери, определени от почитателите в особено допитване. Във втората част ще бъде показан именитият албум " Ocean Machine " във връзка 20-тата годишнина от неговото излизане.

Девин Таунзънд бе извънредно впечатлен от красивата зала на община Пловдив на площад " Стефан Стамболов " и бе любопитен да научи историята на постройката.

Началото на концерта на Античния спектакъл довечера е от 20 часа. В града под тепетата особено за шоуто към този момент дойдоха почитатели от Европа, Съединените щати, Канада и даже Австралия. Сензационният Devin Townsend Project ще бъде показан за първи път онлайн у нас.

Талантливият музикант избухна още през 1993, когато едвам 21-годишен бе поканен да пее всички водещи вокали в соловия албум на Стийв Вай " Sex & Religion ". Там лудият канадец се сработи впечатляващо с гениалния китарист и барабаниста Тери Бозио и басиста Ти Ем Стивънс. След това, с цел да избяга от сянката на Вай, той продължи с плана Strapping young lad. По-късно основава настоящия Devin Townsend Project. Известно време работи и с басиста Джейсън Нюстед (Metallica) и постоянно притегля към себе си супер музиканти.

Шоуто е част от седмото издание на музикалния конгрес Sounds Of The Ages, проведен от Тангра Мега рок с поддръжката на Община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР