Концепцията за вашата сродна душа отдавна е завладяла въображението ви.

...
Концепцията за вашата сродна душа отдавна е завладяла въображението ви.
Коментари Харесай

6 признака, че сте открили платоничната си сродна душа

Концепцията за вашата сродна душа от дълго време е превзела въображението ви. Но знаете ли за платоничните сродни души? Противно на общоприетото разбиране, понятието за сродна душа надвишава рамките на предопределената сантиментална обич. Макар че тези хора нормално се свързват с сантименталните сътрудници, такива дълбоки и значими връзки могат да обзет и сферата на околните другарства.

Отвъд границите на сантименталната обич съществува дълбока връзка, а този човек може да се дефинира като вашата платонична сродна душа.

Тези невероятни връзки са дълбоки, значими взаимоотношения, които превъзхождат границите на романтиката и са надълбоко вкоренени в мощно схващане, взаимна поддръжка и духовна естетика. Нека да навлезем в концепцията за платоничните сродни души и да проучим някои безпогрешни признака, които могат да ви оказват помощ да разпознаете наличието на сродна душа в живота си.

Ето и по какъв начин да разберете, че сте разкрили платоничната си сродна душа:

Ще усещате топлота и комфорт в тяхно наличие

Независимо дали става дума за дълготраен другар от гимназията или за неотдавнашен прочут, в тяхната компания се чувствате като на най-познатото място. Разговорът тече с лекост, като че ли има безконечен извор от тематики за проучване. Простото безмълвие е също толкоз успокояващо, защото самото им наличие е надълбоко удобно. Това несъмнено е вашата сродна душа.

 сродна душа

Пламъкът на другарството в никакъв случай не угасва същински

Реалността е такава, че приятелите могат да се сблъскат с спорове и да се отдалечат един от различен. Когато обаче става въпрос за платонична сродна душа, връзката на другарството остава непрекъсната. Дори по време на физическа разлъка мислите им остават преплетени. Тези хора са надълбоко свързани, както и техните мисли, и сърца.

Когато не са дружно, те въпреки всичко ще си оказват безмълвна поддръжка по време на възходите и паденията в живота. След като откриете своята духовна сродна душа, се изковава пожизнен ангажимент един към различен, който подсигурява пътешестване през времето.

Интензивна прочувствена връзка

Според определението за платонична сродна душа е напълно явно, че един от основните признаци на вашия пламък близнак е дълбоката прочувствена връзка, която двамата споделяте. Вие се разбирате на по-дълбоко равнище и съществува чувство за взаимна съпричастност и прочувствена поддръжка.

Можете намерено да изразявате мислите, страховете и фантазиите си, без да ги осъждате, а те ви отвръщат с същинско схващане и грижа.

 сродна душа

И двамата имате добре изразена синхронност и връзка

Независимо от физическата ви общественост, сред вас и сродната ви душа съществува необикновен синхрон. Често се оказва, че мислите или казвате едни и същи неща по едно и също време или преживявате сходни страсти или житейски събития. Връзката ви се отличава с логичност и от време на време може да се почувства съвсем интуитивна.

Може би сте настроени към фини сигнали, които другите не виждат, създавайки неповторима и инстинктивна връзка. Сякаш сте развили собствен личен персонален език, извънреден и надълбоко затвърден във връзката ви.

И двамата си осигурявате поддръжка за цялостен живот

Без никакво премислено разграничение или обмисляне, вие изначално влизате в ролята на подкрепящ и утешително рамо, на което да се опрете един за различен. Платоничното другарство с вашата сродна душа е задоволително надълбоко, с цел да разбере прочувственото ви положение, и знае тъкмо по какъв начин да реагира по метод, който ви обезпечава най-голяма помощ по време на неприятен или сложен стадий.

Те оферират непоколебима поддръжка, заставайки до вас както по време на радостни празници, по този начин и в сложни моменти. Присъствието им е непрекъснато и даже в случай че ви разделя физическо разстояние, връзката остава непрекъсната.

 сродна душа

Споделени полезности и вярвания

Вие и вашата платонична сродна душа си съвпадате на фундаментално равнище, когато става въпрос за полезности, вярвания и житейски философии. Съществува бездънен резонанс в главните ви правила, което ви разрешава да се свържете на надълбоко духовно и интелектуално равнище. Тази споделена основа укрепва връзката ви и спомага за разбирането.

Наличието на сходни полезности и убеждения образува основа за взаимно почитание и удивление. Това значи, че и двамата подхождате към живота със сходна вероятност и споделяте общи цели и желания. Този резонанс в главните ви правила освен укрепва връзката ви, само че и култивира възприятие на доверие и достоверност във взаимоотношенията.

Това са единствено дребна част от признаците, че сте разкрили вашата платонична сродна душа. Както към този момент разбрахте, това може да бъде и най-хубавата ви другарка. Сигурни сме, че даже и да не сте се замисляли преди, в случай че към този момент имате подобен човек в живота си, сигурно ще го познаете в описанието.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР