Контейнерните пристанища около западното Средиземноморие наближават пълния си капацитет, повишавайки

...
Контейнерните пристанища около западното Средиземноморие наближават пълния си капацитет, повишавайки
Коментари Харесай

Средиземноморските пристанища предупреждават за препълване на складове в най-новата заплаха за веригата за доставки

Контейнерните пристанища към западното Средиземноморие наближават цялостния си потенциал, повишавайки риска от по-високи разноски за инвентар и дефицит на съставни елементи за европейските търговци на дребно и производители в последното предизвикателство за веригите за доставки в района.

Ръководителите на пристанищата споделиха, че се оправят с претъпкани складови площадки и чакат корабите да дебаркират след офанзивите на хутите против кораби в Червено море, което докара до скок на трафика в Алхесирас и Барселона в Испания и Tangier-Med в Мароко.

Датската Maersk неотдавна предизвести клиентите, че „ гъстотата на двора “ на пристанището на Барселона се е нараснала заради огромния потенциал, защото пристанището обработва доста повече от естествените придвижвания на прекачване. Maersk добави, че терминалите в Алхесирас и Танжер също страдат.

Алонсо Луке, основен изпълнителен шеф на TTI Algeciras, един от двата контейнерни терминала в Алхесирас, сподели, че оборудването му е „ много цялостно “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР