Консумацията на нездравословна храна, алкохол и безалкохолни са само малка

...
Консумацията на нездравословна храна, алкохол и безалкохолни са само малка
Коментари Харесай

Вижте кои напитки са най-мощното средство за пречистване от токсини

Консумацията на нездравословна храна, алкохол и безалкохолни са единствено дребна част от виновниците за напълняването и натрупването на отрови в тялото. Честото преяждане зарежда организма ни с канцерогени, захар и други нездравословни субстанции, които несъмнено не са от изгода за здравето ни. Липсата на навика всекидневно да се храним здравословно или от време на време да вмъкваме дни на недояждане в режима си, също способства за наднорменото тегло и натрупването на отрови. Всичко това се отразява отрицателно и на външния ни тип.
Но съгласно диетолози няма повсеместен метод за решаването на всички тези проблеми. Необходимо е да се приложи систематичен метод: смяна в диетата, в всекидневието и определяне на нови здравословни привички. И всичко това би трябвало да стане под управлението на умел диетолог. Но въпреки всичко е допустимо да помогнем на тялото си да се избави от токсините посредством елементарни за осъществяване способи - потреблението на подобаващи питиета. Те освен оказват помощ за премахването на отрови, само че и за оправянето с непотребните килограми (повечето от които са отоци). И всичко това ще се случи в границите на няколко дни.
Ето и 3 елементарни предписания за подготвяне на тези питиета.
1. Напитка от ягоди и босилек
Необходими са ви:
ягоди - 200 гр
босилек - 1 дребна връзка
вода - 1.5 литра
2. Напитка от лимон, боровинки и мента
Необходими са ви следните съставки:
боровинки - 150 гр
мента - 2 стръка
лимон - 1/2 бр
вода - 1.5 литра
3. Напитка от портокал, мента и ягода
Необходими са ви:
портокали - 2 броя
мента - 3-4 стръка
ягоди - 150 гр
вода - 2 литра
Начин на подготвяне на напитките:
Смелете всички съставки в блендер до гладкост. Ако в състава на напитката влиза лимон, тогава е по-добре да го нарежете на филийки или да изцедите сока от него. Прибавете и посоченото количество вода. Оставете сместа да престои 1-2 часа и едвам по-късно може да я консумирате. Съхранявайте приготвените питиета в стъклена бутилка.
По-лесен метод за подготвяне на детоксикиращите коктейли е просто да нарежете плодовете на филийки и да добавите към тях чиста вода.
Може да експериментирате и да приготвите детокс напитка от обичаните ви пресни подове. Най-важното е да спазвате мярката и да заместите едно хранене с определената напитка. Друг вид е да изпиете приготвеното количество в границите на деня, като от време на време отпивате по няколко глътки от коктейла.
След седмица ще забележите освен усъвършенстване в положението на кожата ви, само че и понижаване на тежестта, което се дължи на елиминирането на токсините и на непотребната течност.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР