Консул Красимира Трифонова набедила посланика за сексуален тормоз 54-годишната Красимира

...
Консул Красимира Трифонова набедила посланика за сексуален тормоз 54-годишната Красимира
Коментари Харесай

Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела

Консул Красимира Трифонова набедила посланика за полов тормоз

54-годишната Красимира Трифонова, упрекната, че е удушила зетя си Пейо Пеев, е дълготраен чиновник на Външно министерство. Тя за първи път притегля вниманието през 2010 година с противен скандал. Заради напрежение сред посланика Камен Величков и консула Красимира Трифонова външният министър Николай Младенов изпраща инспекция, която да откри действителната обстановка в нашата задача.

Бившият външнополитически консултант на двама български президенти - Желю Желев и Петър Стоянов получава първия ни дипломатически пост в Тайланд през 2008 година Следват серия от недоволства от него за приложимост на алкохол и тъжба от консула Красимира до Комисията за отбрана от дискриминация, че Величков я преследвал полово още от идването си. 

Според участници в инспекцията, пратена от Младенов, от самото начало консулката е оказвала напън, ругаела хората от Външно, че не си правят качествено работата. Така и не се схваща какъв е резултатът и какво е докладвано на министър на Младенов, само че с обяснението липса на средства той взема решение да закрие задачата в Тайланд.

КЗД е оповестила свое решение №98 от 16.05.2011 година, с което отхвърля обвиняванията в тормоз и дискриминация, отправени против дипломат Камен Величков, краткотрайно ръководещия Владислав Спасов и министъра на външните работи Николай Младенов от някогашния консул в Тайланд Красимира Трифонова. " След точно и изчерпателно разискване на събраните в хода на производството писмени доказателства, свидетелски показания и пояснения на страните " разширеният петчленен състав на КЗД е стигнал до извода, че всички изказвания на жалбоподателката Трифонова против К. Величков са " неоснователни и недоказани ".

Оказва се, че преди Величков да отиде в Тайланд Красимира Трифонова се е представяла за дипломат и управлявала задачата. Появата му мощно я подразнила и тя почнала с непрекъснати недоволства против него, които приключили с жалбата за полов тормоз, оповестява 24часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР