Конституционната реформа, за която руснаците могат да се произнесат до

...
Конституционната реформа, за която руснаците могат да се произнесат до
Коментари Харесай

Руската опозиция не дава особен отпор на конституционната реформа на Путин

Конституционната промяна, за която руснаците могат да се произнесат до сряда, ще разреши на Владимир Путин евентуално да остане на власт до 2036 година, само че като се изключи плахите апели за протест или за отхвърлянето ѝ опозицията не дава необикновен отпор на плана.

От началото на гласуването предходната седмица съветската съпротива осъди вота за тази промяна като фарс, като акцентира, да вземем за пример, че екземпляри на конституцията с импортираните ремонти към този момент се продават в книжарниците.

От либералите до комунистите, критиците на плана са многочислени, само че няма обединен фронт, който да стачкува против промяната.

Основният критик на Кремъл, Алексей Навални, който предишното лято провежда в Москва огромни демонстрации в поддръжка на произвеждането на свободни избори, също не сподели кой знае какъв интерес.

Според специалисти дълбоките разделения измежду опозицията и триковете на Кремъл са попречили на всякаква сериозна опозиция против амбициозните проекти на Владимир Путин.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР