Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е по-известен младият поет,

...
Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е по-известен младият поет,
Коментари Харесай

Папи Ханс яко закъса за пари

Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е по-известен младият стихотворец, се оказа без постоянни приходи. Той остана без работа след присъединяване си във ВИП Брадър, а както наподобява, не е доста издирван и за музикални изяви.

След присъединяване си в "Черешката на тортата “ в средата на 2017 година Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, осъзнава, че му харесва да вирее измежду известни персони и взема решение, че желае да стане неизменима част от родния шоубизнес. За популярност, а и с цел да измъкне някой лев допълнително. Затова се отхвърля да бъде просто стихотворец, тъй като не е доходоносно и стартира да прави пародийни песни.

Неслучайно точно около готварския формат се възползва от това, че тийнсензацията Дара се влюбва в него и двамата се впускат в любовна връзка. В последна сметка и до ден сегашен почитателите на Дарина и Папи са безапелационни, че двамата са толкоз разнообразни, че чак се чудят на какво са се крепили връзките им. Близки до актьора споделят, че той по-скоро я е употребявал, с цел да стигне по-бързо до задачата си – лесната популярност.

Именно поради любопитните му връзки с Дарина Йотова първото му парче "Кекс “ прави възторг в мрежата, както и второто. И му донесоха присъединяване във "ВИП Брадър “, както и в "Като две капки вода “. А оттова триумф и на третото му парче – "Твой “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР