Константин Папазов се занимава не само с баскетбол, но и

...
Константин Папазов се занимава не само с баскетбол, но и
Коментари Харесай

Възмездие! Терористът на жени Тити Папазов остава на улицата. Големият богаташ в краката на приятели за пари

Константин Папазов се занимава освен с баскетбол, само че и с частен бизнес, който обаче се е сринал, тъй като не може да обслужва заемите си. Тити имал три заема, чиято обща стойност е на стойност 385 000 лева

От близо година ревльото на българския спорт не е направил нито една вноска в банките. Затова единствено от лихви имал насъбрани още най-малко 20-30 хиляди лева

На всичкото от горната страна Тити Папазов е завлякъл с пари и свои другари. Дължал големи суми на близки хора, които единствено поради името му не го преследвали да им ги връща, само че и това ще стане един ден.

Ако финансовото състояние на върлия левскар не се промени, той ще изгуби единственото си жилище, което е само за цялото му семейство. Апартаментът бил с ипотека и банката към този момент заплашвала фамилията, че ще го остави на улицата.

Лъскавият джип, с който Тити гази закона из София, също ще му бъде лишен. Това ще е огромен удар за него, тъй като Папазов постоянно се е хвалил с него.

Когато се правиш на някого, който не си, по този начин се получава в живота. Тити от много време парадира какъв брой е добре с парите. Преди години, когато „ Левски “ беше пред банкрут, той изкупи голяма част от акциите и побърза да се похвали пред медиите, че може да си го разреши.

Според някои пък това, което се случва на Тити Папазов сега, е отмъщение поради това, което е предизвикал на млади години на свое гадже. Самият той призна, освен това през смях, че през 1995 година е остригал принудително главата на своя някогашна възлюбена, тъй като е легнала с негов другар. Тогава стана ясно, че зад миловидния плачльо спри същински садист.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Тити Папазов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР