Мария Игнатова не иска и да чуе повече за съпруга

...
Мария Игнатова не иска и да чуе повече за съпруга
Коментари Харесай

Мария Игнатова на колене пред Рачков: Искам те, любими, ти си мъжът на живота ми!

Мария Игнатова не желае и да чуе повече за брачна половинка си Ивайло Цветков – Нойзи. Все още не е подала молба за бракоразвод, само че го е изхвърлила от вкъщи си и сега живее умерено с майка си, която гледа на втория етаж на фамилната им къща.

Телевизионната водеща се упреквала, че по този начин бързо се е омъжила за писателя и на процедура не го е познавала добре. Докато били гаджета, тя не знаела, че той има проблем с алкохола. Често пийвали по заведения, само че не й правело усещане.

Именно алкохолът обаче ги раздели. След като уловиха Нойзи пийнал зад кормилото, Мария почнала да се отдръпва прочувствено от него. Впоследствие той траял да пие устойчиво и почнали луди кавги посред им.

На Игнатова й писнало да бъде същинският мъж в къщата. Тя носела повече пари вкъщи, в сравнение с той и това го комплексирало. Затова се напивал и започвал да се кара с нея.

От известно време брачната двойка е разграничена. На русокоската обаче й е самотно. За това приказва фактът, че си е купила котка, която да й прави компания у дома.

В тези самотни вечери Мария се сетила за Димитър Рачков и какъв брой по-щастлив е бил животът й с него, в сравнение с с Ивайло. Дори на няколко пъти потърсила комика с молба да опитат още веднъж, като му споделила, че той е мъжът на живота й. Актьорът обаче бил безапелационен, че към този момент е изстинал към нея и желае нова тръпка в живота си.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР