Конспиративните теории около изчезването на самолета от отвличане от извънземни

...
Конспиративните теории около изчезването на самолета от отвличане от извънземни
Коментари Харесай

Лека нощ от полет 370 - самолетът, който изчезна през 2014 г. и не бе открит

Конспиративните теории към изгубването на самолета от похищение от извънземни до удар от астероид Семействата на изчезналите упорстват да се възобнови следствието
Преди девет години, на 8 март 2014 година, полет 370 на Малайзийските авиолинии изчезва безследно във въздуха. Самолетът е изхвърчал от Куала Лумпур и е трябвало да кацне в Пекин. Изчезването му е една от най-големите мистерии на актуалната ера.

Полет 370 излетява от интернационалното летище в Куала Лумпур в 01:19 ч. локално време на 8 март 2014 година Полетът е трябвало да продължи шест часа и да кацне на интернационалното летище в Пекин. Самолетът е " Боинг 777-200ER ".

Пилотът е 53-годишният капитан Захари, който има 18 365 летателни часа зад тила си. Помощникът му е младият Фарик Абдул Хамид. Той е едвам на 27 години със доста по-малко опит - 2763 летателни часа. На борда са още 10 стюардеси и 227 пасажери.

Полет 370 излетява от пистата сполучливо. Поема към Южнокитайско море и когато доближава височина от близо 11 000 м осведоми контроза на въздушното придвижване в Куала Лампур. Оттам им споделят да пожелаят " лека нощ ", защото самолетът е щял да напусне малайзийското въздушно пространство.

" Лека нощ от М370 (б.а - номерът на самолета) ", дава отговор капитан Захари. След това самолетът навлиза във виетнамското въздушно пространство и изчезва от радарите вечно.

Три страни - Малайзия, Китай и Австралия се включват в издирването на самолета, само че следи от останките му по този начин и не са открити. Търсенето е прекъснато през 2017 година, само че фамилиите на изчезналите пасажери упорстват малайзийското държавно управление да възобнови следствието.

През 2018 година американската компания за роботика Ocean Infinity претърси дъното на Индийския океан, само че не откри нито диря от полет 370. По-късно от компанията заявика пред " Гардиън ", че имат доказателства, които могат да ги отведат до изчезналия аероплан. Те обаче не разкриха повече информация, нито се ангажираха със период по кое време ще бъде стартирано ново търсене на мистериозния аероплан.

Около изгубването на самолета има голям брой тайни теории. Някои считат, че водачът е възнамерявал самоубийство и е завлякъл с него и пасажерите на борда, което обаче не изяснява неналичието на каквито и да е остатъци от полет 370. Други настояват, че самолетът е похитен от съветски разузнавачи. Има и доктрина, че самолетът е превозвал открадната секретна технология и американските военни са блокирали електрониката на самолета. Така полет 370 се отклонил от курса и се разрушил в морето.

Конспирациите не престават - астероид блъснал самолета, даже има доктрина, че полет 370 е похитен от извънземни. С изследване на историята се заема Луис Малкинсън, която снима документален филм за изчезналия полет.

" Мислех, че ще схвана какво се е случило със самолета и ще мога да изложа своята доктрина, само че в действителност не мога ", споделя тя пред " Индипендънт ".

Една от злокобните теории е, че водачът Захари е летял в продължение на часове, с цел да свърши горивото на самолета, който по-късно е паднал в Индийския океан. Той е разхерметизирал кабината часове преди този момент, което евентуално е умъртвило пасажерите на борда доста преди той да падне в морето.

Официалният отчет за полет 370 на малайзийското държавно управление е оповестен през 2018 година - 4 години след изгубването му. В него обаче няма дефинитивни изводи, което оставя околните на мистериозно изчезналите пасажери да не престават да упорстват за отговори. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР