Консорциум, ръководен от собствениците на Чикаго Къбс семейство Рикетс, се

...
Консорциум, ръководен от собствениците на Чикаго Къбс семейство Рикетс, се
Коментари Харесай

Един от кандидатите за Челси се оттегли

Консорциум, управителен от притежателите на Чикаго Къбс семейство Рикетс, се отдръпна от битката за закупуване на британския футболен клуб Челси, оповестиха от американското семейство.

" Става все по-ясно, че някои въпроси не могат да бъдат прегледани поради необикновената динамичност към процеса на продажба. Възхищаваме се на Челси и неговите почитатели и желаем триумф на новите притежатели ", споделиха те в изказване.

Решението беше оповестено след крайния период за подаване на предложения за клуба от Висшата лига, който се продава от глобения съветски притежател Роман Абрамович.

Офертата се ръководеше от ръководителя на Къбс Том Рикетс.

Междувременно държавното управление на Англия разгласи през вчерашния ден, че постанова наказания на изпълнителния шеф на лондонския футболен клуб Челси Евгений Таненбаум по отношение на съветската инвазия в Украйна.

Той ще бъде обект на заледяване на активи и транспортни наказания, което значи, че всеки кораб или аероплан, които има, наема, управлява или с който оперира, може да бъде арестуван, в случай че влезе в Обединеното кралство.

Санкции са наложени и на Давид Давидович, доближен на притежателя на Челси Роман Абрамович.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР