Консерваторите в Европа приемат ВМРО и партията на Бареков -

...
Консерваторите в Европа приемат ВМРО и партията на Бареков -
Коментари Харесай

Бареков: Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените протестъри

Консерваторите в Европа одобряват Вътрешна македонска революционна организация и партията на Бареков - “Презареди България”, в редиците си. Новината беше доказана от Ричърд Милсом - Главен изпълнителен шеф на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа.

От пресцентъра на "Презареди България " се похвалиха, че към този момент е решен въпросът кой е реакционер в България и кой съставлява консервативните полезности от името на българските партии и гласоподаватели в Европа.

"Ще бъдем признати за членове на Консервативния Алианс в Европа! Голям триумф за България и за моя екип, приветствие за моя сътрудник господин Джамбазки! За първи път България има своите консервативни партии, приети в Европа! Край на спекулациите на псевдо десните демократични и националистически обединения, че имат нещо общо с консерватизма. Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри ", съобщи Бареков минути откакто новината беше доказана и напомни, че протичащото се е плод на усърдна „ четири годишна къртовска работа” за него и екипа му.

„ Никога не предадох своите гласоподаватели и Европа ни призна. Бъдете горди с нашия триумф. Една година преди европейските избори стартираме нашия поход за възраждането на България с полезностите на консерватизма”, съобщи евродепутатът и дефинира признанието от Европа като реабилитация за всички ругатни и обиди, които той и партията му са понесли в България от статуквото.

Официалното приемане на “Презареди България” (ББЦ) и на Вътрешна македонска революционна организация в АКРЕ ще бъде на 8 юни в Баку, Азербайджан.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР