Консерваторите на канцлера Ангела Меркел трябва да изпълняват политическите мерки,

...
Консерваторите на канцлера Ангела Меркел трябва да изпълняват политическите мерки,
Коментари Харесай

ГСДП: Коалицията в Германия зависи от консерваторите на Меркел

Консерваторите на канцлера Ангела Меркел би трябвало да извършват политическите ограничения, значими за сътрудниците им от Германската социалдемократическа партия, с цел да запазят ръководещата коалиция. Това съобщи енералният секретар на ГСДП Ларс Клингбайл, представен от Ройтерс.

Клингбайл сподели, че разтърсванията по върховете на неговата политическа мощ няма да се отразят на обединението.

" Ако обаче Християндемократическият съюз не се захване с нещата и в случай че не изпълняваме нещата, това ще се отрази на обединението ", сподели той. " Тогава ситуацията фактически ще стане сериозно ", добави Клингбайл.

Вчера ГСДП назначи краткотрайно тричленно групово председателство на партията, откакто водачът Андреа Налес подаде оставка, а партийни членове, разочаровани от слабото показване на европейските избори, желаеха да бъде комплициран завършек на обединението с Меркел.

Клингбайл изброи основни за партията политически ограничения, чието пробутване тя желае. Те включват законодателство за минималната пенсия и опазването на климата. По думите на Клингбайл обаче министрите в държавното управление от квотата на ХДС бавят напъните за по-добро запазване на климата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР