Консервативната партия на Обединеното кралство отстрани един от своите депутати,

...
Консервативната партия на Обединеното кралство отстрани един от своите депутати,
Коментари Харесай

Консерваторите в Обединеното кралство отстраниха депутат, който каза, че „ислямистите“ контролират кмета на Лондон

Консервативната партия на Обединеното кралство в профил един от своите депутати, Лий Андерсън, откакто той сподели, че кметът на Лондон Садик Хан е под контрола на „ ислямисти ”.

Хан, първият мохамеданин, станал кмет на Лондон и член на опозиционната Лейбъристка партия, е честа цел на рецензии на консерваторите за метода, по който се оправя с полицията в столицата на Обединеното кралство, в това число постоянни пропалестински маршове.

В сряда стотици пропалестински протестиращи се събраха пред Народното събрание по време на безредно гласоподаване дали да се призове за преустановяване на огъня в Газа и точния език, който да се употребява.

Говорителят на долната камара на Народното събрание Линдзи Хойл сподели, че е нарушил нормалната парламентарна процедура за гласоподаване заради предходни закани за принуждение, които някои депутати са получили заради техните възгледи за спора. Про-израелски гласове в Обединеното кралство, като Андерсън, се пробваха да показват про-палестинското придвижване като опа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР