Конкурсът дава възможност на ученици от всички училища на територията

...
Конкурсът дава възможност на ученици от всички училища на територията
Коментари Харесай

Ученици ще избират най-вдъхновяващите учители

Конкурсът дава опция на възпитаници от всички учебни заведения на територията на община Русе да предлагат за премия собствен учител, който е заслужен да бъде отличен със званието „ Посланик на свободния дух “. Това може да е учителят, който им оказва помощ да обогатяват знанията си, да развиват своите способности и умения, да показват гражданската си позиция и да бъдат виновни. Преподавателят, който ги въодушевява и предизвиква да преследват фантазиите си. Човекът, който ги води по пътя към триумфа и ги приготвя за всички провокации и компликации, които ще срещнат в живота.

Учителите могат да бъдат номинирани посредством малко видео от един възпитаник, от група възпитаници или от цялостен клас. Видео материалът може да бъде сниман както с камера, по този начин и с мобилен телефон. Нужно е номинацията да съдържа отговор на въпроса за какво номинираният заслужава званието “Посланик на свободния дух ”? Изисква се предлагането да бъде добре аргументирано и да включва следната информация:

• име на номинирания учител;

• училище;

• предмет/и, по който/които преподава;

• име на номиниращия (име/клас/училище);

• професионални достижения на номинирания учител;

Предложенията могат да се изпращат от 1 до 28 октомври на e-mail адреса на Фондация „ Русе – град на свободния дух “ – [email protected] или на електронен притежател в офиса на Фондацията – гр. Русе, бул. „ Ген. Скобелев “ №45, ет. 3.

Номинациите ще бъдат прегледани от жури в състав:

• Златомира Стефанова–Председател на УС на Общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “;

• Енчо Енчев - член на УС на Общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “;

• Десислава Пеева – старши специалист „ Връзки с обществеността “ в Община Русе.

Наградените в предишни издания на състезанието преподаватели не могат да вземат участие в класирането. Наградите ще бъдат връчени на публична гала през ноември.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР