Конкретни мерки за противодействие на престъпността, набелязаха ръководствата на Прокуратурата,

...
Конкретни мерки за противодействие на престъпността, набелязаха ръководствата на Прокуратурата,
Коментари Харесай

Прокуратура, МВР, ГДБОП и ДАНС набелязаха мерки за ограничаване на престъпността в Сливенско

Конкретни ограничения за противопоставяне на престъпността, набелязаха управленията на Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, ГДБОП и ДАНС в района на Сливен. Те бяха съгласувани по време на районно заседание, извършено по самодейност на прокурор Любомир Петров - административен началник на Апелативна прокуратура - Бургас.

В него с изключение на прокурор Петров участваха и Валентина Маджарова зам.-административен началник на Апелативна прокуратура – Бургас, Веселин Гнагалов - административен началник на Окръжна прокуратура – Сливен, Катя Колева - административен началник на Районна прокуратура - Сливен, старши комисар Димитър Величков - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Сливен, Слав Добрев - шеф бранш БОП - Сливен и Стоян Димитров - шеф на ТДНС - Сливен.

По време на срещата бе осъществен разбор на престъпността в Сливен и района. На тази база бяха набелязани съответни ограничения в работата по все по-нарастващите закононарушения, свързани с незаконно подкрепяне на непознати жители да обитават и минават през територията на страната.

Обсъдено бе и задълбочаване на работата по досъдебни производства за трафик на хора, закононарушения против екологията, закононарушения във връзка с горския фонд, злоупотреби с европейски средства, разпространяване на опиати.

Прокурор Любомир Петров обърна внимание за работата по предварителна защита на закононарушенията против малолетни и малолетни лица, с оглед възходящата експанзия във връзка с подрастващите в народен мащаб.

По време на съвещанието бе регистрирано отличното взаимоотношение в работата по обособените следствия сред институциите в Сливен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР