Конгресменката от Северна Каролина получи счупени кости при „сериозна автомобилна катастрофа“

...
Конгресменът от Демократическата партия Кати Манинг от Северна Каролина и
Коментари Харесай

Конгресменът от Демократическата партия Кати Манинг от Северна Каролина и член на нейния екип са участвали в „сериозна автомобилна катастрофа“ в четвъртък сутринта в Грийнсбъро на път за областно събитие, според изявление, издадено от офиса на конгресмена.

Както представителят, така и служителят са били откарани в местна болница с наранявания без опасност за живота и след това са били изписани, се казва в изявлението.

Манинг беше изписана от болницата със счупена гръдна кост и счупена кост на стъпалото и сега „се възстановява добре у дома и ще продължи да работи от вкъщи, докато се възстановява“, каза кабинетът й в петък.

„Много благодаря на първите респонденти и екипа на Cone Health за тяхната навременна реакция и помощ“, добави нейният офис. „Представител Манинг е изключително благодарен на изключителните хора, които първи реагираха, и на изключително професионалния и любезен персонал в болницата Moses H. Cone Memorial. Тя е много благодарна за всички мили думи, молитви и пожелания, които е получила.“

CNN се свърза с полицейското управление в Грийнсбъро за допълнителна информация.

Конгресът е в средата на ваканцията си през август и не заседава до септември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР