Конгресът на Българския футболен съюз се ръководи от члена на

...
Конгресът на Българския футболен съюз се ръководи от члена на
Коментари Харесай

Георги Градев: Конгресът се води от Камен Костадинов, той не зачита гласовете в залата

Конгресът на Българския футболен съюз се управлява от члена на Изпълнителния комитет Камен Костадинов, а свадите по време на съвещанието се случват, защото той не зачита гласовете в залата. Мнението е на футболния управител Георги Градев.

По-рано денем той не беше позволен като пратеник на " Балкан " Варвара. Впоследствие Градев беше позволен до залата, само че единствено като наблюдаващ.

" В началото на конгреса, когато трябваше да се гласоподава присъединяване на самостоятелен юрист в секретариата. 212 бяха " За " присъединяване на този юрист, 203 бяха срещу и 65 се въздържаха от общо 418. Това значи паритет. Димитър Бербатов поде самодейността и самичък слезе на трибуната и предложи да се назначат покровители на тримата претенденти, които останаха в съревнованието. Камен Костадинов се опита да го опорочи и осуети, като не го подложи на гласоподаване, въстана бурно, един от делегатите съумя да го направи като процедурно предложение. Камен Костадинов до последно се правеше, че не схваща, че става дума за покровители, които единствено ще следят метода, по който се броят гласовете. 10 пъти попита " Вие за какво не казахте по-рано? ", индивидът сподели " 10 пъти подвигам ръка, вие не ме виждате ". Стана един спор. Накрая залата взе единомислещо решение да има покровители. За мен те са първата значима крачка, само че по-важно е какво ще се напише в протокола. Едно е аз да преброя 138 гласа за Димитър Бербатов, а в протокола да напишат 38. Нащрек сме до последно ", съобщи Градев и добави:

Снимка: Lap.bg

" Комисиите, които заседаваха до този миг, бяха бутафорни. Нито една не прегледа противоречивите проблеми, да вземем за пример с моята делегатска карта. Успяваме да се обадим, когато можем, от горната страна като посетители. Долу в залата има възпитани, будни, млади, интелигентни хора, които намират метода да пробият. Конгресът се води от Камен Костадинов по метода, по който един апаратчик би го водил - без ценене на глас от залата. Чак когато стане скандал, той се намесва "

Той съобщи, че има клубове фантоми, само че на тях от щаба на Бербатов няма да обръщат внимание.

Снимка: Lap.bg

" Клубове фантоми има по наша информация. Ние нямаме време с това да се занимаваме с това. За 5-6 клуба не желаеме да влизаме в тази изразителност. Ако би трябвало да разчитаме на 5-6 гласа, не е добре работата ", съобщи той преди да се заеме с гласуваната му роля на покровител по време на гласуването.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР