Конфликтът в Украйна заплашва да достигне ново, по-сериозно ниво. Тази

...
Конфликтът в Украйна заплашва да достигне ново, по-сериозно ниво. Тази
Коментари Харесай

НАТО ще унищожи първо Санкт Петербург при ядрена война, посочи военен експерт

Конфликтът в Украйна заплашва да доближи ново, по-сериозно равнище. Тази седмица съветското министерство на защитата разгласи учения за потребление на тактически нуклеарни оръжия, а външното министерство предизвести, че всеки F-16 в украинското въздушно пространство ще се възприема като притежател на нуклеарно оръжие със съответните изводи, съобщи Факти.

Военният специалист и някогашен офицер от американската войска Станислав Крапивник съобщи пред mk.ru, че при експлоадиране на нуклеарна война НАТО ще удари Санкт Петербург, тъй като се намира покрай балтийските страни и Финландия.

По думите му Съединените щати разполагат с доста тактически нуклеарни оръжия, които могат да бъдат употребявани против Русия.

„ Въпросът е, че незабавно щом започнете да употребявате нуклеарно оръжие, спирачките стопират да работят. Няма потребност да се заблуждавате и да се убеждавате, че страните ще употребяват една бомба. Много бързо се губи надзор. След това страните се унищожават една друга със светкавична скорост. От първия удар с ниска мощ до завършването с Армагедон могат да минат единствено няколко часа или няколко дни “, сподели военният специалист.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР